Tuotteiden saatavuus

Luomutuotteitamme on saatavilla hyvin varustetuissa marketeissa ympäri Suomen sekä kauppahalleissa (Lahdessa Lihaliike Vuorinen), terveyskaupoissa että joissain nettikaupoissa. Tuotteitamme löydät Etelä-Suomesta myös Heila Lähiruokatorilta Heinolasta ja Iitin Maatilatori.

Hämeessä tuotteitamme löytää seuraavista kaupoista:

Prismat Hollola, Holma, Laune, Hämeenlinna, Forssa, S-Market Sokos, K-Supermarketit Hollola ja Okeroinen sekä K-Citymarketit Karisma ja  Laune

Jos tuotteitamme ei ole kotikaupoissasi, kerro yhteystietomme kauppiaallesi, niin me opastamme heitä hankkimaan tuotteitamme valikoimiinsa. Tuotteiden levityksestä vastaa Satotukku Oy. Tuotteet löytyvät myös Keskon (Kespro) tilauslistoilta. Vähittäismyyjillä ja suurtalouskeittiöillä on siis mahdollisuus tilata tuotteitamme em. tukuista muiden tavaratoimitusten yhteydessä.

Hapankaaleja on saatavilla suurtalouspakkauksina 2,5kg ja 5kg astioina myös kuluttaja-asiakkaille! Suurempien astioiden tilaus etukäteen tilattuna ja noudettavissa loppuviikosta.