Tuottajat

Maailman parasta luomukaalia!

 

Kaalin tuottajamme on Kalliolan Luomu Etelä-Savossa Haukivuoressa.

“Tuotamme laadukasta kotimaista ruokaa luonnonmukaisin menetelmin. Tavoitteenamme on tarjota maukkaita ja sopivankokoisia kaaleja ruokapöytiin. Tuotteitamme ovat tällä hetkellä luomukeräkaali, luomulehtikaali ja luomupurjosipuli.”

 

Popsi popsi porkkanaa!

 

Porkkanan tuottaja on Lietlahden tila Etelä-Savossa Haukivuoressa.

“Tilamme tavoitteena on alusta saakka ollut korkea laatu, niin tuotteissa kuin toiminnassakin. Pyrimme kokonaisvaltaiseen ympäristöystävällisyyteen ja luonnonmukaisen viljelytavan lisäksi mm. tilallamme käytetty sähköenergia on EKOenergia-sertifioitua Metsävoima-sähköä. Viljely ja pakkaamotoiminta ovat Kotimaiset Kasvikset ry:n auditoimia ja saaneet Laatutarha-sertifikaatin.”

Maistuvia vihanneksia!

 

Lisäksi teemme yhteistyötä:

 

Mäkelän luomutila

Tuoreverkko